Новини

17.06.2021

Компанія ACORD взяла участь у агропромисловій виставці Агро-2021

Компанія ACORD взяла участь у найбільшій агропромисловій виставці в Україні та Східній Європі - Агро-2021, яка проходила в Києві з 8 по 11 червня! На виставкових стендах ACORD були представлені зразки аксіально-поршневих, шестерних та героторних гідронасосів, а також аксіально-поршневий гідромотор із особливістю регулювання - виробництва компанії Bosch Rexroth, офіційним сервісним партнером якої є компанія ACORD.

Компанія ACORD взяла участь у агропромисловій виставці Агро-2021

Представники компанії змогли продемонструвати потенційним клієнтам і партнерам можливості по ремонту гідравлічних компонентів, а також випробуванню гідронасосів на унікальному для України випробувальному стенді виробництва Rexroth.

Відвідувачі змогли дізнатися про асортимент продукції компанії, терміни поставки, а також про сформовані складські запаси компонентів і запчастин, які доступні для придбання.

Формат виставки дозволив нам налагодити нові контакти з потенційними клієнтами Гідрохаус, Titan Machinery, Ассоль, In Forse Group та зміцнити вже існуючу співпрацю із нашими партнерами. На сьогоднішній день ключовими клієнтами компанії ACORD є ArcelorMittal, Ferrexpo, Zeppelin Ukraine, Metinvest та інші. Ми пишаємося нашим партнерством і з нетерпінням чекаємо на нові проєкти!